Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Ρώτα την αγάπη», η νέα συναρπαστική σειρά


 Δύο πανέμορφες αδερφές στα βάθη της Ανατολίας… Η μία ευγενική κι αγνή στην ψυχή, έχει ζωγραφισμένο τον πόνο στα μάτια της. Ο χαμός του μωρού της την έχει...
γεμίσει θλίψη και βυθίζει τη ζωή της στη μελαγχολία. Η άλλη είναι ατίθαση, γεμάτη φιλοδοξία και δίψα για πλούτο, είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να πετύχει τους σκοπούς της. Ανάμεσα στις δυο τους, ένας δυναμικός άνδρας· πλούσιος, ευγενικός, σίγουρος για τον εαυτό του, πανίσχυρος.

Η αυτοπεποίθησή του δεν αφήνει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του κι έχει μάθει να κατακτά τα πάντα στις επιχειρήσεις όσο και στον έρωτα. Οι γυναίκες δεν μπορούν να του αντισταθούν· από όλες, όμως, όσες έχουν μοιραστεί το κρεβάτι του, καμία δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κλέψει την καρδιά του.

Τώρα, το πεπρωμένο αποφασίζει να μπλέξει τους τρείς τους σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα τους αλλάξει τη ζωή και το πάθος τους θα είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να τους καταστρέψει. Γιατί όταν η καρδιά φλέγεται σταματάει η λογική και μεγαλώνει ο πόθος!
 

serraios-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: